top of page
  • Foto van schrijverAnneke Vander Steene

Maak kennis met onze docenten - Caroline Frederix

Caroline haar passie voor heerlijk eten is geworteld in haar opvoeding. In de groene Voerstreek mocht ze opgroeien met een eigen moestuin en de Limburgse bourgondische kookkunsten van haar mama. Tijdens heel wat reizen ontdekte ze de rijke wereld van yoga en spiritualiteit. In India en in andere werelddelen vond ze culinaire inspiratie in diverse keukens voor gezonde en smaakvolle gerechten.


Toegewijd aan een bewust leven kiest zij ervoor om vegetarisch en ook veganistisch te koken en ligt de focus op biologische, lokale en seizoensgebonden ingrediënten. Met als doel niet alleen heerlijke maaltijden te bereiden, maar ook een bijdrage te leveren aan gezondheid, meer bewustzijn en een duurzame wereld.


Met liefde deelt Caroline haar passie via intieme huiskamerdiners, inspirerende workshops, catering voor gelegenheden en op retraites.


Voor de kookopleiding ontwierp Caroline modules op maat rond vegetarisch en veganistisch koken, gezonde snacks en ook heerlijke desserts niet te vergeten. Haar motto is steeds ‘gezond eten kan ook lekker en simpel zijn!’ 


IG caroline.njamaste

5 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page